Consells informàtics: Capítol 1 – Els virus.

Els virus són una amenaça real per les dades de qualsevol ordinador personal i d’empresa. Cal tenir cura de les nostres dades amb un bon antivirus. A més d’un bon antivirus, també cal tenir en compte altres aspectes per no tenir ensurts amb pèrdua o robatori de dades. Anem a enumerar els principals aspectes a tenir en compte:

virus

1) Les còpies de seguretat. Realitzar diàriament les còpies de les dades. Haurà de ser un procés senzill i ràpid perquè no ens faci peresa executar la tasca periòdicament. Aquesta còpia fer-la en un mitjà extern al nostre equip, disc extern, pen drive, núvol ….
2) Tenir instal·lat un bon Firewall. Hi ha paquets de seguretat que amb el mateix antivirus l’inclouen, però d’altres no, o són molt vulnerables.
3) Realitzar un anàlisi del nostre equip periòdicament, si podeu programeu-lo perquè ho faci automàticament i no us oblideu de fer-ho.
4) Analitzar amb el nostre antivirus tots els discs durs i memòries externes al connectar-los al nostre equip. Sempre abans de començar a treballar amb ells.
5) Intentar anar canviant les contrasenyes del vostre correu, xarxes socials, etc…
6) Tenir el vostre sistema operatiu actualitzat.
7) Molt de compte amb els fitxers adjunts dels correus electrònics que rebeu, així com no obrir correus de desconeguts.

Si teniu dubtes o voleu més informació, podeu enviar un correu-e a info@flat-pc.com o whatsapp 626198516

Write a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *