xart1

Xartbeer

Xartbeer.


http://www.xartbeer.cat/

 
Xartbeer és una cervesa experimental cuinada a partir de l’estil Golden Ale i marinada amb licor groc i verd d’herbes
Desprès d’un període de maduració, el resultat obtingut és el d’una cervesa amb un gust únic i diferent i un peculiar color verd.
La seva carbonatació és baixa i l’espuma fina i lleugera. l’amargor és suau: 25 IBUS i 5.5% vol

at1

Automatic Tarraco

Automatic Tarraco.


http://www.automatictarraco.com/

 
Empresa fundada al maig de 1974,lider a la comarca de Tarragona en vending i hostaleria. Va ser la primera empresa dedicada al vending constituïda a Tarragona.

Després de confiar en Flat-Pc per la creació de la seva primera web, ens tornaven a encomanar el treball de realitzar aquest cop un web optimitzat per qualsevol dispositiu mòbil i amb botiga on-line.

jardineriarafi1

Jardineria Rafí

Jardineria Rafí.


http://www.jardineriarafi.com/

 

Petita empresa familiar amb 30 anys d’experiència. Continuem oferint als nostres clients un tracte personalitzat i de tota confiança i al mateix temps la innovació i serveis nous que tenim gràcies a les noves generacions.

tarraconova1

Serveis Tarraco Nova

Serveis Tarraco Nova.


http://www.serveistarraconova.cat

 

Serveis Tarraco Nova, empresa especialitzada en el subministrament d’aigua de consum i café per empreses, va iniciar la seva activitat fa més de 15 anys. El passat any 2017 va contactar amb nosaltres per realitzar el seu projecte.

Serveis Tarraco Nova després d’uns anys d’expansió i consolidació, actualment estan preparats per subministrar aigua mineral natural per tota la província de Tarragona en bidons de 8 litres i 18,9 litres per a fonts refrigeradores, així com aigua embotellada en formats de 0,5 i 1,5 litres.

Darrerament han incorporat una cafetera de monodosi LAVAZZA, que porta incorporat un dipòsit de llet en pols totalment natural, per tal de poder gaudir d’un excel·lent expresso italià, un tallat o un cafè amb llet.

Estem contents del resultat obtingut amb el disseny web per que el client pugui assolir l’objectiu de oferir un servei de qualitat i  donar resposta a les necessitats dels seus clients.

web_flat6

Flat-Pc

Flat-Pc


www.flat-pc.com

L’empresa Flat-PC és fundava l’abril de l’any 2006 com a Societat Civil Particular amb 2 socis. Encara que des del febrer del 2005 Jordi Estrada Ribé va començar la activitat com a autònom, però ja amb el nom comercial de Flat-PC. La empresa va començar a realitzar reparacions a domicili del client i vendes sota comanda. I va ser al novembre del 2006 quan es va inaugurar la botiga i taller del Carrer Réria del Pla de Sta Maria (Alt Camp). L’àmbit d’actuació de l’empresa és la província de Tarragona.

Flat-PC és una empresa situada a l’Alt Camp dedicada a donar servei tècnic i solucions informàtiques, tant a empreses com a particulars. Així com a la venda i instal·lació d’ordinadors, perifèrics, xarxes, creació de pàgines web i software a mida. Amb els anys hem anat ampliant l’estoc i gama de productes, a més si no ho tenim a la botiga t’ho demanem i en 24/48h ho tens.

També tenim consultoria informàtica: Ajuda per a qualsevol dubte informàtic que tingui. A Flat-PC l’ajudarem a informatitzar-lo.

KARTING2016_1

Karting Altafulla

Karting Altafulla, S.L.


www.kartingaltafulla.com

Karting Altafulla va ser construït el Juny del 1985, sent un dels primers Kartings de Catalunya. Després de passar per dos propietaris diferents, a l’any 2004 es va fer càrrec del circuit els actuals propietaris, la família Barrabeig. Una família amb una llarga tradició per aquest món, ubicant els seus inicis en l’any 1962, generació darrera generació han estat involucrats d’una manera o d’altra amb aquest món, mostra d’això, es els nombrosos campionats de Catalunya, Espanya i un campionat del Món que tenen en el seu palmarès.

 

MIRALCAMP

Miralcamp Residencial

Miralcamp Residencial


 www.residencialmiralcamp.com

Urbanització ubicada al terme de Cabra del Camp (Alt Camp) amb 157 parcel·les edificables amb tots els serveis. Des de aquest web podeu trobar informació de 12 parcel·les que estan a la venda.

 

MASROSSELL

Mas Rossell

Mas Rossell


 www.masrossell.cat

Turisme rural. Allotjament rural. Establiment rural situat al Pla de Sta. Maria (Alt Camp)