Flat-Pc

Informació del Projecte

  • Data de creació

    Novembre 2016

  • Categoria

    Wordpress

Flat-Pc


www.flat-pc.com

L’empresa Flat-PC és fundava l’abril de l’any 2006 com a Societat Civil Particular amb 2 socis. Encara que des del febrer del 2005 Jordi Estrada Ribé va començar la activitat com a autònom, però ja amb el nom comercial de Flat-PC. La empresa va començar a realitzar reparacions a domicili del client i vendes sota comanda. I va ser al novembre del 2006 quan es va inaugurar la botiga i taller del Carrer Réria del Pla de Sta Maria (Alt Camp). L’àmbit d’actuació de l’empresa és la província de Tarragona.

Flat-PC és una empresa situada a l’Alt Camp dedicada a donar servei tècnic i solucions informàtiques, tant a empreses com a particulars. Així com a la venda i instal·lació d’ordinadors, perifèrics, xarxes, creació de pàgines web i software a mida. Amb els anys hem anat ampliant l’estoc i gama de productes, a més si no ho tenim a la botiga t’ho demanem i en 24/48h ho tens.

També tenim consultoria informàtica: Ajuda per a qualsevol dubte informàtic que tingui. A Flat-PC l’ajudarem a informatitzar-lo.