tancat-per-vacances

Vacances d’estiu 2017

Bon dia estimats clients,
Anunciar-vos que del 12 al 27 d’agost estaré de vacances.
Tornaré a obrir amb energia renovada el dilluns 28 d’agost.
Salutacions i bon estiu!
tancat-per-vacances

1premi

Els guanyadors del sorteig del 10è aniversari

El passat dia 30 de desembre a les 6 de la tarda es va celebrar el sorteig entre els nostres clients. Fins a 302 números s’havien repartit. El guanyador del Primer Premi va ser el Jaume Balaña de Mobles Pla, una màgnifica impressora HP Oficcejet 7510 wifi i format A3+. El segon premi va tocar a la Patricia Garcés, uns altaveus LOGITECH Z213 2.1. I el tercer premi a la Mº Josepa Milà, un ratolí LOGITECH M185 sense fils. Felicitats a tots els guanyadors i també a tots els clients que heu participat en aquest 10 anys de Flat-PC.

IMG_20161230_184732

impressora_a3petit

Impressora A3+ model HP Officejet 7510

Mai imprimir TAN GRAN havia costat TAN POC!
En els darrers mesos imprimir en format A3 ja no costa tan. HP ha tret varis models que poden tan imprimir com escanejar en A3. El model que us presentem i que tenim Flat-Pc en oferta és la Officejet 7510. El preu és de 119€ iva inclòs i les tintes en l’envàs XL fa que les copies surtin a un preu molt més econòmic que les de la gama Deskjet. Queden poques unitats!
Podeu trobar totes les característiques al següent enllaç:
http://store.hp.com/SpainStore/Merch/Product.aspx?id=G3J47A&opt=A80&sel=PRN

aniversari

10 anys al vostre servei

Aquest mes de novembre celebrem els 10 anys de la obertura de la botiga i el taller de reparacions del Pla de Sta. Maria. Volem agrair-vos la vostra confiança i esperem seguir molts més anys al vostre servei.

En els últims 2 anys hem ampliat la gama de productes: telefonia mòbil, gaming, … i també les reparacions d’aquest productes.

Aprofitem per anunciar que estrenarem el nou web: www.flat-pc.com on podeu veure tots els serveis; tan els nous, com els que sempre hem treballat dels de l’inici de la activitat.

Coincidint amb els 10 anys farem alguna promoció per els nostres clients per celebrar-ho. Us informarem aviat!

Volem també demanar-vos 5 minuts del vostre temps per seguir millorant. Voldríem una breu valoració/testimoni de l’experiència que heu tingut amb els serveis de Flat-Pc i si es el cas, que trobeu a faltar o quina millora podem realitzar. Us agraïm per endavant la vostra col·laboració i des de Flat-Pc us desitgem el millor futur per la vostra empresa.